martes, 30 de marzo de 2010

Torrijas de llet


Les torrijes són unes postres tipiques de setmana santa.
Ingredients:
1 barra de pa que estigui ben assentat, 1 / 2 litre de llet, ou batut, oli d'oliva, sucre i canyella.
Primer tallem el pa en llesques de més d`un cm. i les fiquem en la llet, quan s'hagin mullat bé en llet les passarem per l'ou batut i les fregirem en abundant oli d'oliva bén calient.Apart fiquem un plat amb sucre i canyella barrejats i conforme les anem fregint les fiquem una mica en paper absorbent per treure l'oli sobrant i les anem passant amb el sucre i la canyella i ja estan llestes per menjar.
Come veieu és un mos senzill que s'ha quedat relegat a una època de l'any, és una lastima perquè estan boníssimes, i es poden preparar de moltes maneres, amb vi amb mel i fins i tot amb natilles, però la manera més tradicional és aquesta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario