jueves, 25 de marzo de 2010

Tiramisú de fruits vermells


Ingredients per a 4 persones:
200gr de fuits vermells(maduixes,groselles,frambueses),200gr de mascarpone,2 ous,200 de crema de llet,4 biscuits de soletilla,unes fulles de menta,un grapat de fideus de txocolate i 150gr de sucre.
Este tiramisú és una variant del normal que presentarem en una copa individual.
Primerament fiquem a caramelitzar els fruits vermells amb una mica de sucre(reservar alguna fruita per decorar)quan estigui caramelitzat ho passem pel turmix i ho reservem.
Després fem la barreja del tiramisú,montem la crema de llet i li afegim el sucre al final,montem les clares a punt de neu,i barrejem els rovells amb una mica de sucre i el formatge mascarpone.I per ultim afegim a esta última,la crema de llet montada i seguidament les clares d`ou a punt de neu i ho barrejem a poc a poc.
Ara passem a montar la copa,al fondo fiquem una mica de fruita,un tros de soletilla,una mica de barreja de tiramisú i un grapat de fideus de txocolate,tornem a tirar fruita,un trosde soletilla i barreja,i ho acabem amb fruita tallada per decorar,unes fulles de menta i els fideus de txocolate.(com no tenia fulles de menta he aprofitat una fulla de la maduixa)

1 comentario:

  1. quina bona pinta!! ummmmmmmmmm que bó!!!!!!!!!!
    ostres tu!! ara entenc perquè la loli fa aquesta cara de felicitat!!! amb aquests menjars que li fas és normal!! jejejeje

    ResponderEliminar