miércoles, 31 de marzo de 2010

Risotto de pollastre i llagostins


Ingredients per a 4 persones:
500gr d'arròs, 1 cuixa de pollastre gran, 16 llagostins (també es pot fer amb gamba pelada congelada) 1 litre de brou de pollastre, 1 Bick de 250 ml de crema de llet, 1 ceba, oli, 2 alls, 1 gotet de vi blanc i 100 g de formatge ratllat.
Primerament posem a escalfar el brou de pollastre.En un cassola posem un raig d'oli i els 2 alls picats finament a daurar, quan estiguin li tirem la ceba i el pollastre desossat prèviament i tallat a trossos molt petits, quan això aquest daurat li tirem els llagostins tallats a trossets també (es poden fer alguns sense tallar per decorar a ultima hora) això és opcional, i tot seguit li tirem el gotet de vi blanc i després ja l'arròs i ho anem sofrir un poco.Cuando això ja estigui li tirem el brou de pollastre, ja calent i el brick de crema de llet i anem remenant a foc suau continuament sempre amb una cullera de fusta i ja quan aquest gairebé li tirem el formatge ratllat i anem movent bé per acabar de donar-li cremositat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario