miércoles, 17 de marzo de 2010

Carpaccio de vedella amb espàrrecs verds,poma i pesto vermell


Ingredients per a 4 persones:
1/2kg de filet de vedella en peça,1 llimona,sal,pebre negre,oli d`oliva,formàtge parmessà,uns esparrecs verds,1 poma
Pel pesto vermell:
15-20 tomaquets cherry deshidratats(si no en trobeu els podeu ficar frescos que també queda bé),1 grapat d`olives negres sense os,1 dent d´all,2 cullerades de pinyons,1 branca d`albahaca,1/2 cullerada de pebre vermell picant,10-12 cullerades oli d`oliva,sal i unes gotetes de vinagre de mòdena.
El pesto simplement es fica tot en el got del turmix i es va lligant amb l`oli d`oliva que quedi una salsa espessa i ben lligada.(si les tomatas son deshidratades s`hauràn de ficar en aigua entre 30-60 minuts abans perque s`hidratin)
Per preparar el plat fiquem els espàrrecs avall de tot,tallem el filet en llàmines molt primes i ho fiquem damunt del espàrrecs,a continuació expremim llimona per damunt la carn perque es faci una mica,sal i pebre negre i un pelet d`oli.I acabem el plat amb els trossets de poma,el formatge parmessà, unes fulles de canonigos,uns pinyons i una mica d`oliva negra picada,i per últim li tirem em pesto vermell per rematar el plat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario