viernes, 5 de marzo de 2010

Marchando una de pintxos


Avui he preparat uns pintxos variats que hem acompanyat amb una fresqueta sangria de cava.Ara us ficaré les fotos i el que porten.
Pintxo de pà amb tomàquet, xoriço ibéric,i ous fregits de guatlla.

Cassoleta amb tomàquet rallat,pernil salat i formatge de cabra gratinats.Per decorar per damunt es tiren unes ratlletes de vinagre de módena en crema.
Pintxo de truita de patata farçida amb enciam,mahonesa,pernil dolç,tomàquet i formatge.
Pintxo de pebrots del piquillo amb arrós negre.(La recepta d`arrós negre la ficaré a continuació)

Pintxo de llesqueta.Aquestes,tallem uns triangles de pá de motlle i se li fica una pasta feta amb tonyina i salsa rosa i per damunt se li tira una mica de ou dur ratllat.

Vol au vent de salmó amb crema d`alls.S`omplen els vol au vent amb salmó fumat i es fa una salseta amb una mica de ceba ratllada finament uns alls també tallats petits i s`afegeix una mica de crema de llet i orenga, es deixa 5 minuts a foc lent hasta que espessi una mica i ja es pot tirar per damunt del salmó i es fique 5 minuts de forn que es calentin i llest.
Pintxo d`escalivada amb anxoves.Un classic.

Culleretes amb poma caramelitzada,bacallà gratinat amb alioli i mel.Per caramelitzar la poma la ratllem,la fiquem al casso amb una mica de mantega,sucre, un txorret de vinagre de mòdena i una mica d`aigua i es deixa fer a foc lent,i el bacallá es fica amb una bandeja i se li fica allioli per damunt i a gratinar,quan tenim les dos cosses fetes ho montem i li tirem una mica de mel per damunt.

Pintxos de rementat d`ous amb bolets.Es saltejen els bolets i a continuació s`afegeixen els ous sencers i es van remenant,s`hi tira una mica de crema de llet i una mica de picada d´all i julivert

1 comentario: