martes, 9 de marzo de 2010

Popietas de llenguado amb romesco i llagostins


Ingredients per a 4 persones:
-3 llenguados de raciò,12 llagostins,una ceba i unes fulles de julivert.
Per al romesco:
-6 nyores,4 tomatas,1 grapat d`ametlles,1 grapat d`avellanes,3 dents d`alls,unes llesques de pà fregit,oli,vinagre i una mica de pebre roig.
Primerament treiem els filets al llenguado i separem les espines,els filets els enrotllem sobre si mateix i els fiquem en una bandeja de forn amb una mica d´oli,sal i un txorret de vi blanc i es fica al forn a 220º uns 15 min, quan passin 10 min afegim els llagostins amb els filets els ultims 5 min.A continació pelem els llagostins,i els caps i les pells els fiquem a sofregir amb la ceba txafan els caps i afegim les espines del llenguado, un grapat de julivert i aigua per fer una mica de fumet,mentres bull anem retiran lo blanc de dalt i en 25 min llest.
Per al romesco fiquem el forn a 200º i en una safata fiquem les tomates i els alls,treim les pepites a les nyores i les fiquem a bullir amb una mica d`aigua durant 12 min, quan estiguin li treiem la carn i reservem l`aigua,a continuació fregim el pa,el retirem i amb l`oli que quede a la paella li tirem una cullaradeta de pebre roig aixó ja fora del foc que no sen´s cremi el pebre ja que amargaria, i ja fiquem tot en un got de turmix,les tomates,els alls,les amtelles,les avellanes,la carn de les nyores,el pa fregit`, l`oli amb el pebre roig,sal,una mica d`oli d`oliva,vinagre i un txorret de l`aigua de bullir les nyores i ho triturem tot.Desprès en una paella fiquem unes cullerades de romesco i una mica del fumet i a reduir una mica,finalment emplatem al nostre gust.

No hay comentarios:

Publicar un comentario