lunes, 15 de marzo de 2010

Amanida tébia de formatge de cabra


Ingredients:
Agafem varies classes d`enciams(batavia verda,roja,lollo rosso,rúcula,canónigos,radiccio,escarola ,etc)en fi les que més ens agradin,als supermercats ja les venen en bosses i netes ja preparades per fer servir,tomàquet cherry,panses,pinyons,nous,poma,formatge de cabra,mel,oli,vinagre de módena i sal.
Fiquem un bon grapat d`enciams,les panses,les nous,els pinyons i el tomàquet cherry,apart fem una vinagreta amb 3 parts d`oli i una de vinagre de módena,sal i un txorret de mel i ho lliguem tot.Després agafem una rodantxa de poma i damunt li fiquem el formatge de cabra i ho fiquem al forn sense que es desfaci el formatge i quan estigui ho fiquem damunt dels enciams, un txorro de mel per damunt el formatge i acabem amb la vinagreta per sobre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario