miércoles, 10 de marzo de 2010

Petxugues de pollastre villeroy


Ingredients per a 4 persones:
-4 petxugues de pollastre,1/2 litre de llet,sal,pebre,nou moscada,una mica de ceba,oli d`oliva i una mica de maizena.
Primerament fem una betxamel un pelet espessa,fiquem una mica d`oli,la ceba picada finament i quan estigui la ceba potxada afegim la llet,la sal,el pebre i la nou moscada,i apart amb una mica de llet li tirem 1 cullerada i mitja sopera de maizena i ho remenem bé,quan bulli la llet tirem la barreja i remenem hasta espessar i ho deixem refredar una mica.Seguidament fem les petxugues a filets,les salpebrem i a continuació les passem per la betxamel i ho deixem amb un plat per que quedi la betxamel adherida a la carn,despres les passem per farina,ou i pa ratllat i les fregim,una vegada fregides millor ficar una mica de paper absorbent allà on les fiquem per que aixugui l`oli sobrant i de guarnició ficaré unes rodantxes de carabassó a la planxa.

2 comentarios:

  1. ostres tu, no ho havia sentit mai això!! o sigui primer ho pasem per la betxamel i després ho fem "rebossat"??

    fa molt bona pinta!!!!!!!!!! li diré a la meva mare a vere si m'ho vol fer un dia d'aquests ! jejejeje

    un petonàsssssssssss

    ResponderEliminar
  2. Aixi es eva,primer per betxamel i després rebossat,queda la petxuga molt tendra.Dona una mica de feina pero val la pena.

    ResponderEliminar