lunes, 29 de marzo de 2010

Llom al roquefort


Ingredients per a 4 persones:
12 filets de llom de porc, 1 paquet de formatge rocafort(uns 100gr), 1 / 2 ceba, 1 raig de brandi, 1 gotet de vi blanc, 500ml de crema de llet, oli, sal i orenga.
Primerament passem per la paella el llom i el salpebrem, un cop passats tots els filets els anem apartant a un plat.En la mateixa paella tirem un raig d'oli, la mitja ceba picada molt finament, quan comenci a daurar-se li tirem el formatge roquefort i ho anem remenant, tot seguit el flambejem amb el brandi, i li tirem el gotet de vi blanc, desfem bé el formatge, tot seguit li tirem la crema de llet i un grapat d'orenga i per últim li fiquem els filets amb el suc que hagin deixat anar, i ho deixem a mig foc que s'acabi de fer tot junt.
A part fem la guarnició, jo en aquest cas li he posat un tomàquet passat per la paella, i un saltejat de verdures (ceba, pebrot verd i carbassó) tallats a tires

No hay comentarios:

Publicar un comentario