Ingredients per a 6 persones:
4 alberginies,500gr de carn picada de porc,500gr de carn picada de vedella,1 ceba gran,5 tomàquets madurs,sal,pebre,formatge ratllat,canyella,oli,1 litre de llet,2 cullerades de margarina,nou moscada i 2 cullerades de maizena.
Primerament tallem les alberginies en filets a lo llarg,els fregim i els escorrem bé amb paper absorbent per treure-li l`oli sobrant.Em un olla apart fiquem la carn picada amb sal i pebre,que ens vagi quedant solta,quan estigui una mica daurada li tirem la ceba tallada finament i als 5 min els tomaquets madurs també tallats a daus petits i la culleradeta de canyella i quan estigui ho retirem.Ara fem una betxamel,amb el litre de llet,una cullerada de margarina,sal i nou moscada,deixem una mica de llet apart per barrejar-la amb les 2 cullerades de maizena,quan comenci a bullir la llet li afegim la barreja de llet-maizena i ho remenem bé fins que espessi.
La mussaka es un plat que ens portarà unes 2 hores de feina,pero val la pena a mi personalment m`agrada molt.
No hay comentarios:
Publicar un comentario