jueves, 22 de abril de 2010

Trena de crema catalana,poma,nous i xocolata.


Ingredients:
1 planxa de pasta de full congelada,250gr de crema catalana(recepta anterior),2 pomes ,1 grapat de nous,xocolata fondant al gust,sucre,25gr de mantega,canyella en pols i 1 ou.

Aprofitant que habia fet crema catalana vaig preparar esta trena de pasta de full.

Primerament pelem les pomes,les tallem a cuadrets i les fiquem en un plat amb trossets de mantega i 2 cullerades de sucre,ho cubrim amb paper de film hi ho fiquem al microones durant 5 min,quan estigui ho remenem tot bé i deixem escorrer el suc que s`hagi fet.

Ara estrirem bé la planxa de pasta de full previament descongelada(tirarem una mica de farina al marbre perquè no se`ns enganxi,o si preferiu ho feu damunt d`un paper de forn que serà més facil per pasar-ho al forn) i li fem talls aixi perpendicularment amb un tallapastes deixant el tros del mig per ficar-li el farcit,llavors li fiquem la crema,la poma les nous a trossets,la xocolata i una mica de canyella.
Aleshores comencem tancar per les puntes i seguim entrecreuant les tires que hem tallat previament fent una trena.


Fiquem a precalentar el forn a uns 200º,i una vegada tancada la trena la pintem amb ou batut i la fiquem al forn hasta que estigui ben daurat.

I aqui tenim un postre pel cap se setmana facil de preparar,barat i com no exquisit.
Espero que us agradi.

1 comentario:

  1. ostres tu!! quina bona pinta!! jo n'he fet però solament les canyetes de xocolata!!!!!!!! (amb nocilla) però aquesta té una pintaaaaaaa impressionant!!!!!!!!!!!!!!

    a veure si m'animo i la faig aq cap de setmana!!!!!!

    gracietesssssssssss per compartir aq receptessssssss

    ResponderEliminar