viernes, 2 de abril de 2010

Bacallà a la biscaïna


Ingredients per a 4 persones:
8 trossos de bacallà dessalat, 8 dents d `alls, 1ceba, 1 pebrot vermell, 1 Bitxo, 1 cullera de pebre vermell, 200gr de tomàquet fregit, 1 pastilla de brou de peix, farina, 1 got de vi blanc, oli, 1 chulerada de maizena, sal i julivert picat.

Primerament posem el bacallà a escórrer bé, si convé ho assequem amb paper absorbent o amb un drap, ho passem per farina i el fregim en oli ben calent, primer amb la pell cap amunt, quan estigui fregit el retirem.
A part en una olla posem una mica d'oli i posem a potxar els alls laminats, la ceba picada molt finament,el bitxo, el pebrot tallat a tires (de llargues com el dit), quan això estigui, li tirem el tomàquet, una cullerada de pebre vermell i el got de vi blanc i ho remenem tot i li afegim 1 litre d'aigua i la pastilla de brou de peix, ho deixem que bulli una mica i el espesem amb 1 cullerada de maizena barrejada amb aigua i llest.
Ara passem a muntar el plat, això queda millor en cassola de fang, però sinó en teniu doncs res.Primer posem una mica de salsa al fons de la cassola de fang i a sobre el bacallà ja fregit i ho acabem de napar amb més salsa i li tirem per sobre el julivert picat.Este és un plat que el podeu tenir el dia abans a la cassola i només amb escalfar-lo al forn abans de menjar queda exquisit.

No hay comentarios:

Publicar un comentario