lunes, 12 de abril de 2010

Conill a l`allet



Ingredients per a 4 persones:
1 conill, 4 patates, oli, 1 cabeça d'alls, 1 got de vi blanc,1/2 ceba, 1 got de vinagre blanc, sal, pebre, farigola i orenga.

Primerament tallem el conill a trossos i el salpimentem.El posem a la cassola amb oli i el comencem a fregir amb mig cap d'alls sense pelar, quan estigui daurat li posem la 1 / 2 ceba ben picada i ho remenem i afegim el got de vi blanc i ho deixem reduir una mica,i li tirem la farigola i l`orenga.
A banda pelem les patates, les tallem a daus,les fregim i les reservem, i amb l'altra meitat del cap d'alls, els pelem i els piquem en un morter i hi afegim el got de vinagre al morter.Quan ja hagi reduït una mica el vi tirem la barreja del morter a la cassola i ho deixem reduir per evaporar una mica el vinagre i per últim hi afegim les patates ja fregides, remenem i llest per servir.

No hay comentarios:

Publicar un comentario