lunes, 5 de abril de 2010

Filet de porc en pasta de full amb salsa de pebrots



Ingredients per a 4 persones:
2 filets de porc de 400 a 500gr,2 fulles de pasta de full(congelada),8 talls de bacó,8 talls de formatge,1 pot de bolets,all,julivert.

Primerament netejar el filet de la greixines que pugui portar, i fer racions d'uns 2 dits més o menys, salpebreu-los i passar-los per la paella a foc fort per tancal bé i que quedin els sucs dins i quan estiguin posar-los en paper absorbent.
Seguidament tallem les fulles de pasta de full en 4, i cada ració de filet li posem la tall de formatge i ho emboliquem amb el bacó, i un cop embolicats passem a empaquetar amb la pasta de full.Una vegada estiguin tots els posem en la safata de forn prèviament calent a 200 º i els pintem amb ou batut i els deixem al forn entre 15 i 20 min.
A part saltegem els bolets amb una mica d'oli i all i julivert i els reservem.Per la salsa de pebrots posem a potxar uns alls, 1 / 2 ceba, 1 / 2 pebrot vermell, uns pebrots del piquillo,sal, quan estigui li tirem un gotet d' vi blanc, 1 got d'aigua, ho deixem reduir una mica i ho passem pel turmix.

No hay comentarios:

Publicar un comentario