miércoles, 14 de abril de 2010

Milfulles de salmó i cartxofa amb pebre verd



Ingredients per a 4 persones:
16 fulles de canelons,3 carxofes,300gr de salmó fumat,250ml de crema de llet,1 grapat de ceba tallada finament,1 cullerada de pebre verd,1 gotet de vi blanc,sal i orenga.

Primerament bullim la pasta dels canelons, la escorrem i les fregim una per una perquè ens quedin cruixents i els posem en paper absorbent, després netegem les carxofes i les tallem molt fines i també les fregim, i les posem en paper absorbent, a part fem la salsa de pebre verd, posem una mica d'oli en una paella i la ceba picada molt fina i quan estigui daurada li posem la cullerada de pebre verd, li tirem un raig de brandi i el flamejem, quan s'apagui li tirem una gotet de vi blanc, mitja pastilla de brou i la crema de llet i ho deixem reduir una mica, el posem a punt de sal i li fem una mica de orenga, quan estigui això ja podem muntar els plats.

Posem una cullerada de salsa al fons una mica de salmó, full de pasta carxofa i salsa, full de pasta salmó i salsa, full de pasta carxofa i salsa i per últim l'última de pasta i el salsa per sobre i empolvorem amb julivert.

No hay comentarios:

Publicar un comentario