jueves, 15 de abril de 2010

Cassoleta mini tatin de poma



Ingredients per a 4 persones:
1 poma gran,200gr de sucre,1 fulla de pasta de full(congelada),uns bocins de mantega,y una mica de gelat de vainilla.

Primerament estendre la pasta de full, i tallar amb les mateixes tartaletes que farem les postres, i els posem al forn prèviament calent a 200 º uns 15 min.Mentres fem el caramel amb el sucre i una mica d'aigua, pelem la poma i la tallem a grills.Quan estigui la pasta de full la apartem i en el mateix motlle posem una mica de caramel, la poma a grills cobrint el fons i uns bocins de mantega i ho posem al forn fins que estigui la poma, i una vegada que estigui li posem el pasta de full a sobre i ho deixem dos minuts més.
Per emplatar només cal donar-li la volta al motlle i posar-lo al plat, aquest postres es serveix una mica calent, jo l'he acompanyat amb una bola de gelat de vainilla.

No hay comentarios:

Publicar un comentario