lunes, 26 de abril de 2010

Carbassons farcits de llucet


Ingredients per a 4 persones:

400gr de llucet,4 carbassons grans,1 ceballot,1 pebrot verd,2 dents d`all,1 cullerada de farina,1 got de vi,oli i sal.

Primerament posem a bullir una olla amb aigua, rentem bé els carbassons i les traiem les puntes i fem uns 3 o 4 trossos depèn el gran que sigui el carbassó, i amb l'ajuda d'un sacaboles li traiem l'interior del carbassó sense arribar al final perquè ens quedi com un gotet, reservant el carbassó tret.
Un cop bulli l'aigua afegim els carbassons uns deu minuts i els traiem amb una escumadora i els posem a escórrer, i en la mateixa aigua bullim els llucets.

Per a la salsa, piquem finament el pebrot verd i el potxem en una paella amb una mica d'oli,afegim la ceba i l'all finament picats i ho salem. Quan tot estigui potxat
incorporem la farina i ho remenem bé.Tirem el el vi blanc i cuina fins que redueixi el líquid i anem afegim l`aigua de bullir els carbassons i el llucet fins tindre la textura de salsa que vulguesim i ho passem pel turmix.

Ara tallem molt finament la resta del carbassó i ho posem a potxar en una paella i hi afegim el lluç ja bullit i esmicolat i el saltegem bé.Aleshores ja montem el plat, omplim els gotets de carbassó i salsejem al gust.

No hay comentarios:

Publicar un comentario