viernes, 9 de abril de 2010

Musclos a la marinera


Ingredients per a 4 persones:
1.5kg de musclos,4 alls,1 ceba,1/2 pebrot verd,1 mica de pebrot vermell,2 tamàquets madurs,1 got de vi blanc,1 cullerada de farina,sal,oli i julivert picat.

Primerament netegem bé els musclos, li traiem les barbes i els netegem bé amb el fregall i els passem bé per aigua fregant entre ells.

En una olla posem a potxar els alls, la ceba, el pebrot i els tomàquets amb una mica de sal perque soltin l`aigua,quan estigui potxat hi afegim els mejilllones i el got de vi blanc i tapem l'olla fins que s'obrin, remeneu bé i afegim la cullerada de farina perquè espesseixi la salsa i seguim remenant tot, per últim hi afegim el julivert picat i ja està llest per emplatar

No hay comentarios:

Publicar un comentario