miércoles, 30 de junio de 2010

Tagliatelis a la carbonara



Ingredients per a 4 persones:

500gr de taglitelis(en pasta fresca),200gr de bacó,1/2 ceba,400ml de crema de llet,3 rovells d'ou,sal,orenga,1/2 gotet de vi blanc,50gr de formatge rallat,i unes branquetes de julivert per decorar.

Primerament bullim els tagliatelis amb una mica de sal durant 4 minuts, un cop bullits els escorrem i els refresquem amb abundant aigua freda per tallar-lis la cocció.
A part tallem la ceba molt finament i la posem a potxar amb una mica d'oli, tallem el bacó a quadrets i l'hi afegim a la ceba, quan estigui daurat hi afegim el mig got de vi blanc, una mica de orenga i ho deixem reduir una mica i li tirem part de la crema de llet (reservant uns 100ml de crema de llet que la barrejarem amb els 3 rovells d'ou).
Quan estigui la salsa al punt a última hora li tirem,ja separat del foc la barreja de la nata amb els rovells i uns 50gr de formatge ratllat i ho acabem de barrejar tot.
A part ja saltegem la pasta per escalfar-la una mica,la posem al plat i la salsejem al gust.

No hay comentarios:

Publicar un comentario