viernes, 18 de junio de 2010

Filet de porc a la sal



Ingredients per a 4 persones:

2 filets de porc de 400gr cadascú més o menys,1 grapat d'esparrecs verds,1 bossa de rúcula,sal gruixuda de cuinar,oli d'oliva i farigola.

Ara que ja ve la calor vénen de gust plats una mica lleugers.Primerament fem un oli de farigola, xafem un grapat de farigola i li fiquem oli perquè agafi gustet.Seguidament posem els filets en una safata de forn i els pintem amb una brotxa amb el oli de farigola i els cobrim bé de sal,
a la sal li tirem per sobre una mica d'aigua perque quedi una mica húmida i ho possem al forn a 220 º durant una mitja hora i mentres fem els espàrrecs verds a la planxa amb una mica d'oli.Una cop feta la carn li retirem la sal , la tallem al nostre gust i li tirem una mica d'oli aromatitzat que hem preparat pel damunt i emplatem amb un grapat de rúcula i uns espàrrecs a la planxa.Vosaltres li podeu posar la guarnició que us vingui de gust jo li vaig posar aquesta perquè era el que tenia a mà.

No hay comentarios:

Publicar un comentario