martes, 25 de mayo de 2010

Sardines en escabetx



Ingredients per a 4 persones:

1kg de sardines,1 ceba grossa,5 o 6 alls,unes fulles de llorer,orenga,pebre roig,oli d'oliva, vinagre i aigua.

Primerament netegem les sardines, li traiem el cap i els budells i les passem per aigua per treure les escates.Les passem per farina i les fregim, un cop fregides les retirem en paper absorbent per treure l'excés de greix.
A part en una cassola hi posem un raig d'oli d'oliva i hi afegim els alls, la ceba tallada en juliana i el llorer i ho passa tot, un cop potxat li afegim una cullerada de pebre vermell, l'aigua, el vinagre al nostre gust i l'orenga, ho deixem que bulli una mica per reduir el vinagre i hi afegim les sardines, les deixem 5 minuts a foc lent i llest.
Aquest plat està millor d'un dia per a un altre o fer-ho al matí, per a la nit i es pot menjar tant calenta com fred.

No hay comentarios:

Publicar un comentario