sábado, 22 de mayo de 2010

Conill desossat i farcit



Ingredients per a 4 persones:

1 conill gran,1/2 col,1 poma,1 got de vi ranci,2 gots d'aigua,1 grapat de panses,oli d'oliva,sal i pebre.Per la presentació picarem uns fruits secs:30gr de festucs torrats,30gr d'avellanes torrades i 30gr d'ametlles torrades.

Primerament i amb paciencia,amb un ganivet petit i esmolat passem a desossar el conill,perquè ens quedi una peça de carn llarga i plana.Amb una paella saltejem la col i la retirem,i seguidament salteu la poma a llamines salpebrades durant 1 minut més o menys.Aleshores possem el cunill pla sobre la taula de treball,el salpebrem i afegim la col,la poma i les panses.
Anem enrotllant el conill amb cuidado que ens quedi el farcit a dintre i ho lliguen amb cordell de cuina.
Seguidament fiquem a calentar el forn a uns 180º,amanim el conill amb un raig d'oli i ho fiquem al forn durant 20 minuts,li tirem el got de vi ranci,un got d'aigua,ho girem i ho deixem coure 20 minuts mes a 160º,una vegada passats el 20 minuts el tornem a girar i li afegim un altre got d'aigua i ho deixem 20 minuts més.
Una vegada fet li retirem el cordell de lligar i la salsa la fiquem en una paella i la lliguem amb una mica de maicena al nostre gust i la rectifiquem de sal,tallem els talls de conill una mica gruixudets, els passem una mica per la salsa pel voltant i ho passem per la barreja de fruits secs que ja tenim picats previament.
Per finalitzar fiquem la salsa al fons del plat i els talls de conill.

2 comentarios:

  1. quina bona pint que fa aquest plat!! segur que està boníssim!!!!!!!!
    felicitats!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  2. Gracies Eva la veritat ke si ke estaba bo,lo unic ke dona una mica de feina.

    ResponderEliminar