martes, 21 de junio de 2011

Bavarois de tres xocolates


Ingredients:

500 ml de llet, 500 ml de nata líquida, 16 rovells d'ou, 175 g de sucre, 8 fulles de gelatina, 135 g de xocolata negra, 135 g de xocolata blanca, 135 g de xocolata amb llet




En primer lloc farem una crema anglesa amb la llet, la nata, el sucre, els rovells d'ou i les fulles de gelatina.Primer posem les fulles de gelatina en remull amb aigua freda i les reservem a part, separem els rovells d'ou i els barregem amb el sucre, posem bullir la llet i la nata i li afegim les fulles de gelatina, i la barreja la tirem als rovells amb el sucre i ho anem movent amb una vareta al bany maria sense que arribi a bullir perquè no quallin els rovells durant un tres minuts més o menys.

En tres bols diferents posem una tauleta de xocolata en cada bol, i li repartim la crema anglesa en parts iguals i ho remenem fins que quedi ben barrejat, aquests bols els posem a la pica amb aigua calenta per mantenir la temparatura perquè no ens qualli ràpid, i ja passem a muntar les copes.

Primer agafem un bol de qualsevol xocolata i el repartim en les copes que anem a fer, i aquesta primer capa la posem un moment al congelador fins que qualli una mica i ens aguanti la segona capa de xocolata, li tirem l'altre bol amb xocolata i repetim l'operació del congelador i així amb l'altra capa també.

I ja la tenim, per decorar podem posar, o bé xocolata que li he posat jo, o sucre glas, nata muntada, o un culis de futas del bosc, al gust.

1 comentario:

  1. eissssssssssssss m'alegro de tornar-te a llegir!!!!!!!
    quina pinta més bona fa aquest postre!!!!!!!!!
    ja li diré a morcete a veure si me'l fa! jejejeje

    unpetonàsssssssssssss

    ResponderEliminar