viernes, 18 de junio de 2010
Pebrots del piquillo farcits de bacallà
Ingredients per a 4 persones:
12 pebrots del piquillo farcits de bacallà(es poden comprar congelats),500ml de crema de llet,7 o 8 pebrots del piquillo en conserva,sal i orenga.
Aquesta és una recepta molt fàcil de preparar i que a mi personalment m'agrada molt.Els pebrots aquesta vegada són congelats.Primerament fiquem els pebrots a descongelar i fem la salsa posant els pebrots del piquillo en conserva, la crema de llet, la sal i l'orenga en el got del turmix i ho batem tot junt, una vegada aquest estigui batut el posem a la paella a escalfar perquè redueixi i hi afegim els pebrots perquè s'escalfin juntament amb la salsa i un cop la salsa reduïda podem montar el plat.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario