martes, 11 de mayo de 2010
Bacallà gratinat amb allioli de poma
Ingredients per a 4 persones:
8 talls de bacallà desalat,1 poma,1 all,oli d`oliva,sal,1 ou,uns pebrots de padró per a la guarnició.
Primerament fem l'allioli, posem una poma pelada a trossos en un plat al microones 2 minuts tapada amb paper de film i la deixem refredar, quan estigui freda la posem en el vas del turmix i li afegim un ou, un all, una mica de sal i li anem afegint l'oli a poc a poc, com en fer un allioli normal, fins que ens quedi ben muntat.
A part fregim els pebrots de Padrón i els posem en paper absorbent que deixin anar tot l'oli, i ja untem la placa del forn amb una mica d'oli amb una brotxa i posem sobre el bacallà cru i el napem amb l'allioli de poma i ho posem a gratinar, quan estigui daurat ja hi ha el bacallà al punt i ja està llest per a emplatar.
El contrast de la dolçor de l'allioli de poma i el picant dels pebrots queda força bé.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario